Log in met SSO

Dit artikel is van toepassing op gebruikers die inloggen via SSO (Single Sign On)

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Uw werkgever gaat Cosafe gebruiken en heeft een gebruiker voor u aangemaakt. Uw organisatie heeft Cosafe geïntegreerd met het inlogsysteem dat u normaal gesproken op uw werkplek gebruikt, het zogenaamde SSO (Single Sign On).

Om in te loggen met SSO doet u het volgende:

1. Cosafe is beschikbaar als mobiele app en als webapp. Download de app op uw mobiele telefoon of tablet of open de app via app.cosafe.se

2. Klik op de SSO-knop onderaan de inlogpagina van de app

3. Voer uw e-mailadres in dat u gebruikt op uw werkplek

4. Voer uw wachtwoord in dat u op uw werkplek gebruikt

5. Nu kun je Cosafe gaan gebruiken!

Als je vragen hebt over je uitnodiging, neem dan contact op met je werkgever.