Handbok för administratörer
Utrullning av Cosafe i verksamheten (alla nya användare)
Mall för utskick till personalen inför Cosafe lansering (Skapa lösenord)
Mall för utskick till personalen inför Cosafe lansering (Skapa lösenord)

Den här mallen kan användas till anställda som ska registrera sin användare genom att skapa ett lösenord

Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Cosafe teamet har gjort mallar till er administratörer som ni kan skicka ut till era anställda inför lansering av Cosafe på er organisation. Mallen består av en kort beskrivning av vad Cosafe är samt hur de anställda ska göra för att logga in. Ni är välkomna att kopiera hela mallen eller delar av mallen för att skicka ut informationen till era anställda!

Mall: Till anställda som ska logga in med lösenord

Välkommen till Cosafe!

En trygg och säker arbetsplats är mycket viktigt för vår organisation. Vid allvarliga incidenter är kommunikationen A och O och det är viktigt att ha en god beredskap och rutiner för att hantera dessa situationer.

För att ytterligare stärka vår beredskap inför vi nu plattformen Cosafe som blir tillgänglig för alla anställda. Cosafe är en molnbaserad plattform som idag används av företag, kommuner, statliga myndigheter och skolor för att vid kritiska händelser/incidenter underlätta kommunikationen genom att skicka rätt information och larm, till rätt person vid rätt tidpunkt.

Läs mer om Cosafe på www.cosafe.se

Så här kommer ni igång med Cosafe

1. Du kommer att få ett mail där du ska klicka på knappen “skapa lösenord” och skapa sedan ett lösenord enligt instruktionerna.

2. Ladda sedan ned appen Cosafe från Appstore eller Google Play eller gå till app.cosafe.se i en webbläsare (webbapp)

3. Logga in

Handbok för användare

+ mycket mer