Productinformatie
Release-opmerkingen - Beheerderspaneel
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Versie 3.0

Cosafe Adminpanel 3.0 heeft een compleet nieuw ontwerp om uw beheerders een nog betere gebruikerservaring te bieden. Deze versie bevat updates en verbeteringen aan de architectuur van het platform, optimalisatie van de prestaties en nieuwe en verbeterde functionaliteit.

Nieuwe functies
- Waarschuwingslogboek met overzicht van acties in de web- en mobiele applicatie.

- Zoekfunctie voor subaccounts, voor efficiënte navigatie en beheer van Cosafe-accounts met veel subaccounts.
- Nieuw menu voor soepelere navigatie van acties

Verbeteringen

- Verbeterde importflow voor gebruikers om efficiëntie, gebruiksvriendelijkheid en een duidelijk overzicht van het importproces te bevorderen.

- Verbeterde functionele plaatsing voor drag-and-drop selectie van functies
- Samenvoeging van tabbladen voor uniform en soepel beheer

a) Ondersteuntabblad voor zowel app-ondersteuning als ondersteuning van het beheerpaneel
b) Gemeenschappelijk tabblad voor externe links (RSS en WWW).

- Verbeterde flow bij het maken en bewerken van checklists, voor een soepelere en geoptimaliseerde workflow. Nu kun je de controlelijst maken en bewerken vanuit dezelfde weergave.

- Verbeteringen aan de weergave van alarminstellingen gekoppeld aan stappen in het alarmproces. Nu kun je in een duidelijk overzicht zien welke alarmstappen actief zijn.

Nieuwe functies

Meldingslogboek met overzicht van acties in de web- en mobiele applicatie
Het beheerderspaneel heeft nu een nieuwe functie waarmee je een overzicht krijgt van alle belangrijke acties die in de web- en mobiele applicatie zijn ondernomen. Hier kun je snel meldingen zien van gebeurtenissen die te maken hebben met functies zoals Alarmen, Ik ben OK, Persoonlijke alarmen, Eén-op-één sessies, Massamailings, Oproepen, Controlelijsten en documenten. Dit geeft je een centrale plek om alles wat er gebeurt bij te houden en ervoor te zorgen dat er geen belangrijke acties worden gemist.

Nieuwe zoekfunctie voor subaccounts

We hebben een nieuwe en verbeterde zoekfunctie voor sub-accounts geïmplementeerd! Je kunt nu eenvoudig zoeken naar specifieke subaccounts om de navigatie en het beheer van je Cosafe-accounts te vergemakkelijken, zelfs als je veel subaccounts hebt.

Nieuwe actieweergave voor soepeler navigeren door acties
In plaats van een banner bovenaan het scherm, hebben we nu de acties naar hun eigen weergave verplaatst.

menu voor een vlottere navigatie.

Verbeteringen

1. Verbeterde importflow voor gebruikers om efficiëntie, gebruiksvriendelijkheid en een duidelijk overzicht van het importproces te bevorderen

a) Snelle en eenvoudige toegang tot import/export gebruikers.

b) We hebben een efficiënte, transparante en duidelijke stroom van gebruikersimporten gecreëerd. Dit betekent dat je gebruikers probleemloos kunt importeren en elke stap van het proces duidelijk kunt volgen.

c) In geval van foutmeldingen krijg je een duidelijk overzicht om snel foutieve gegevens te identificeren. Daarnaast hebben we filtering geïmplementeerd om foutieve gegevens efficiënt te beheren en te corrigeren.

3. Verbeterde plaatsing van functies via slepen en neerzetten
Je kunt nu functies activeren via slepen en neerzetten van beschikbare functies aan de linkerkant naar geselecteerde functies aan de rechterkant.

Tabbladen samengevoegd voor consistent en soepel beheer
We hebben de tabbladen onder de accountinstellingen samengevoegd om een consistentere interface te creëren en het voor beheerders gemakkelijker te maken om op één plek informatie in te voeren.

a) Tabblad Ondersteuning voor zowel app-ondersteuning als ondersteuning van het beheerpaneel

b) Gemeenschappelijk tabblad voor externe links (RSS en WWW)

Nieuwe flow voor het maken, delen en bewerken van checklists

Verbeterde flow voor het maken van checklists, delen met gebruikers of groepen, bewerken van namen en toevoegen van items - allemaal vanuit dezelfde weergave. Het beheer van checklists is nu nog gestroomlijnder en efficiënter om de workflow te vergemakkelijken.

Verbeterde weergave van alarminstellingen gekoppeld aan stappen in het alarmproces
We hebben een upgrade van de weergave van alarminstellingen geïmplementeerd waarbij we alle instellingen gekoppeld aan verschillende stappen in het alarmproces hebben opgenomen. Deze verbetering biedt een duidelijk overzicht en maakt eenvoudig beheer van alarmen mogelijk door relevante instellingen op een heldere manier weer te geven.

Versiegeschiedenis

Versie

Beschrijving

Datum

3.0.2

Inclusief bugfixes, UI-verbeteringen en functieverbeteringen voor een geoptimaliseerde en gebruiksvriendelijkere ervaring.

7-9 juli 2023

3.0.1

Inclusief bugfixes, UI-verbeteringen en functieverbeteringen voor een geoptimaliseerde en gebruiksvriendelijkere ervaring.

11 mei 2023

3.0

Bètaversie uitgebracht voor Cosafe-bètatestgroep.

1 april 2023

Heb je interesse om deel te nemen aan bètatests van nieuwe versies voordat ze worden uitgebracht? Stuur een bericht naar support@cosafe.se!