Test het alarm

Alarm zelftest

Meer dan een week geleden bijgewerkt

U kunt eenvoudig een alarmoefening uitvoeren om te controleren of u de juiste instellingen op uw apparaat hebt ingesteld. Volg de onderstaande instructies om het alarm te testen.

Test het alarm op een telefoon/tablet

1. Klik op Menu in de rechterhoek

2. Ga naar Test uw alarm

3. Klik op Test uw alarm

4. Zet het scherm uit

Na 15 seconden start het testalarm op uw toestel met een melding en een luid signaal.

OPMERKING!

Het testalarm gaat alleen naar de gebruiker die het alarm heeft ingesteld. Geen enkele andere gebruiker wordt beïnvloed.

Test het alarm op uw computer

1. Open de Cosafe Warning System app

2. Zorg ervoor dat u ingelogd bent

3. Klik op "Test uw alarm".

4. Na 15 seconden krijgt u een melding en een luid alarmsignaal.