Handbok för användare
Kom igång manual
Aktivera din användare när du har fått en inbjudan av din arbetsgivare - skapa lösenord
Aktivera din användare när du har fått en inbjudan av din arbetsgivare - skapa lösenord

Denna artikel gäller Cosafe kunder som blivit inbjudna till plattformen och ska skapa ett lösenord

Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Din arbetsgivare ska börja använda Cosafe och har skapat en användare till dig. För att aktivera din användare gör enligt följande:

1. Öppna inbjudningsmejlet och klicka på Skapa lösenord

2. Ange ditt lösenord (för att lösenordet ska vara giltigt säkerställ att de innehåller följande)

• Minst 10 tecken

• Minst en siffra (0-9)

• Minst ett specialtecken (ex. !?"#€%&)

• Minst en stor bokstav samt en liten bokstav

3. Cosafe finns som både mobilapp och webbapp. Ladda ned appen eller gå till app.cosafe.se och logga in. Ditt användarnamn är din e-postadress och lösenordet är det du precis angivit när du genomfört stegen ovan.

4. Nu kan du börja använda Cosafe!

Observera att inbjudningslänken är aktiv i 30 dagar. Behöver du en ny länk gör enligt följande:

1. Gå in på webbappen app.cosafe.se alternativt mobilappen

2. Klicka på Glömt lösenord

3. Logga in på din e-post

4. Öppna e-postmeddelandet du fått från Cosafe och klicka på Byt lösenord. Använder du Outlook kan det ha hamnat i skräpposten eller i fliken ”Annan/Övrig” om du har inställningen ”Prioriterad inkorg”.

5. Logga in i webbappen eller i mobilappen med ditt nya lösenord.

Har du frågor som rör din inbjudan vänligen kontakta din arbetsgivare.