Importera användare
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Du kan enkelt importera flertal användare till Cosafe via ett excelblad. Följ instruktionerna enligt nedan:

1. Logga in på admin.cosafe.se

2. Gå till fliken Användare

3. Klicka på de tre prickarna till höger om den gula "Lägg till användare" knappen välj Importera användare

4. Ladda ner exempel mallen eller använd en egen excel fil / kalkylblad

5. Kopiera de användare du vill importera (max 100 per tillfälle)

6. Klistra in de 5 kolumner från kalkylbladet i följande ordning:

"för- och efternamn, epost, mobilnummer, sekundärt telefonnummer, titel"

7. Klistra in användarna i import rutan

8. Välj vilket konto användarna ska importeras till

9. Välj om användarna ska läggas till i en grupp direkt vid import

10. Välj fortsätt

11. Välj om användarna ska få inbjudan direkt vid import eller om inbjudan ska skickas manuellt i efterhand

12. Importera