Handleiding
Welkom bij Cosafe
Belangrijke instellingen (iOS)

Lees meer over belangrijke instellingen voor uw iOS-apparaat

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Laat meldingen en belangrijke waarschuwingen toe in de stille modus of niet storen

1. Open telefooninstellingen

2. Scroll naar beneden of zoek op de Cosafe app

3. Klik op Cosafe

4. Klik op Meldingen

5. Klik in Meldingen toestaan

6. Klik in Belangrijke meldingen

7. Klik in alle drie de meldingsopties(vergrendelscherm, meldingscentrum, banners)

8. Klik in Geluiden en badges

Toegang tot locatie toestaan

1. Open de instellingen van de telefoon

2. Scroll naar beneden of zoek op de Cosafe app

3. Klik op Cosafe

4. Klik op Locatie

5. Selecteer Wanneer de app wordt gebruikt of Altijd

6. Klik in Exacte locatie

Als je de optie "locatie" niet krijgt onder instellingen, probeer dan in te loggen in de app en klik op de alarmfunctie. U wordt dan in de app gevraagd of u uw locatie wilt delen met Cosafe. Let op: u moet alleen op de alarmfunctie klikken, dus niet op een van de alarmknoppen.