Handleiding
Welkom bij Cosafe
Installeer Cosafe op een Android-apparaat

Lees over installatie en belangrijke instellingen die u nodig heeft om Cosafe te laten werken

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Als u zelf geen apps naar uw apparaat kunt downloaden, neem dan contact op met de IT-beheerder van uw organisatie.

Bij het installeren van Cosafe is het belangrijk dat u over de juiste configuraties beschikt. Het eerste dat u moet doen, is Cosafe downloaden van Google Play of scan de volgende QR-code.

LET OP! Om Cosafe op uw Android te laten werken, moet u vier belangrijke instellingen instellen. Volg de stappen in onderstaand artikel om Cosafe te gaan gebruiken