Veelgestelde vragen voor gebruikers
Inloggen en wachtwoord
Apparaten en oudste versies ondersteund door Cosafe

Lees meer over welke apparaten en versies compatibel zijn met Cosafe

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Mobiele applicatie

De mobiele applicatie kan zowel op mobiele telefoons, tablets als Chromebooks worden geïnstalleerd via Google Play of de App Store. De app is compatibel met zowel Android- als iOS-besturingssystemen.

Android: vanaf versie 7.0

iOS: vanaf versie 13

Webapplicatie

De webapplicatie is toegankelijk via een webbrowser en is compatibel met zowel Mac OS als Windows.

Cosafe Waarschuwingssysteem (CWS)

Cosafe Warning System (CWS) is op de computer geïnstalleerd en is compatibel met zowel Mac OS en Windows.

Mac OS: vanaf versie 10.11

Windows: vanaf versie 7

Als u uw model en versie van uw telefoon wilt controleren, kunt u dit doen onder Mijn profiel in de app.