FAQ
Installation & inloggning
Hur länge är jag inloggad i Cosafe appen?
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Inloggningssessionen för Cosafe är 365 dagar och gäller för både mobilappen, webbappen samt Cosafe Warning System. Du loggas inte ut av att uppdatera appen, stänga av telefonen eller stänga ned appen.

När sessionen har gått ut meddelas du genom en notis som informerar att du har loggats ut från Cosafe.

Vi rekommenderar att kontinuerligt göra ett testlarm på din enhet, för att säkerställa så att du är inloggad och har rätt inställningar för att ta emot larmsignalen.