Version 3.4 - 20240215
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

F￶örbättrad larmvy med möjlighet att filtrera larm på konto/underkonto

Vi introducerar en ny och förbättrad larmvy speciellt för användare som arbetar på fler enheter och tillhör flera underkonton i Cosafe.

• Nu går det att anpassa larmvyn när du ska skicka ett larm genom att filtrera larm baserat på underkonto.

• När ett filter är aktivt visas även en banner för att tydligt informera användaren om att filtret är aktivt.

• För en ökad översikt visas larmen i sektioner baserade på underkonton med tydliga rubriker över varje sektion. Detta gör det lättare för användaren att snabbt identifiera var varje larm kommer att skickas.

Uppdaterad statusvy på funktionen Inkallning och Jag är OK

• En siffra har lagts till i "Inget svar"-kolumnen för att direkt visa antalet personer som ännu inte har svarat på Inkallningen/Jag är OK-förfrågan.

• Vid användarens angivelse av en status (Jag är OK/Jag är inte OK eller Tillgänglig/Ej tillgänglig) har vi förbättrat layouten för att tydligt markera det val som har gjorts. Knappen för den valda statusen förblir ifylld medan den andra statusen är transparent, vilket ger en snabb visuell indikation av användarens val.