Version 3.3 - 20230922
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Vi har uppdaterat gränssnittet för dokumenthantering, vilket gör det enklare att organisera, söka och navigera genom dina filer. Den nya designen innehåller ny funktionalitet och förbättringar som:

1. Nya flikar f￶ör "Alla filer" och "Favoriter"

2. Filtrering av dokument och mappar på både grupp-och kontonivå

3. Favoritmarkera dokument för snabb åtkomst

4. Förbättrad sökfunktion av dokument och mappar

5. Smidig dokumentuppladdning med en ny åtgärdsknapp

6. Banner och progressions-bar för tydlig överblick av nedladdning av offlinedokument

7. Ny ikon för att särskilja grupper och mappar

Den nya designen inkluderar ett mer intuitiv gränssnitt. Vi infört flera viktiga förbättringar för ett mer effektivt och användarvänligt användande av funktionen:

1. Nu kan du konfigurera alla steg på samma sida

2. När timern fö￶r ensamarbete är aktiverad visas en visuell indikator i huvudmenyn

3. Ställ in en påminnelse som skickas 1 min innan timern tar slut

4. M￶öjlighet att utlö￶sa larmet innan timern är slut

5. Integrerad instruktionsmanual hur man aktiverar timer ensamarbete

F￶örbättrad användarvänlighet med ny design och funktionalitet fö￶r dokument

1. Nya flikar för "Alla filer" och "Favoriter":

För att göra det enklare att sortera och hitta dina dokument har vi introducerat två separata flikar; en för att lista alla dina dokument i samma vy och en för att snabbt komma åt dina favoriter. Detta är särskilt användbart när du behöver en översikt över allt innehåll.

2. Filtrering på grupp- och kontonivå:

Nu kan du anpassa din dokumentvisning genom att filtrera dokument efter grupper eller konton. Det ger dig en mer strukturerad och skräddarsydd åtkomst av dina dokument. Dina valda filter sparas även om du stänger ned appen eller lämnar sidan. Aktiva filter visas tydligt genom att filter-knappen är gulmarkerad.

3. Favoritmarkera dokument för snabb åtkomst

Med den nya funktionen att favoritmarkera kan du enkelt markera de dokument du använder oftast, eller behöver snabb åtkomst till. Dessa favoriter blir lätt tillgängliga för dig, och underlättar navigering av dokument.

4. Förbättrad sökfunktion av dokument och mappar:

Vår uppdaterade sökfunktion har gjorts mer intuitiv. Sökfunktionen gör det enklare att hitta specifika dokument och mappar genom att erbjuda förslag och filtreringar baserat på nyckelord.

5. Smidig dokumentuppladdning

Vi har ersatt tidigare knappar vid uppladdning av dokument/mappar med en mindre och mer tillgänglig knapp för enklare dokumentuppladdning och skapande av mappar. Förbättringen frigör mer skärmutrymme och möjliggör det att se fler dokument i listan.

6. Banner och progressions-bar för offline dokument:

Du kan nu enkelt se hur många dokument som är tillgängliga att ladda ned offline och övervaka själva nedladdningen, vilket ger bättre kontroll och tydlig feedback.

7. Informationsbanner om nya åtgärder:

För att hålla dig uppdaterad om de senaste ändringarna har vi inkluderat en informationsbanner som ger dig relevant information om nya åtgärder och uppdateringar som görs i appen.

8. Gruppikon på grupper istället för mappikon:

För att göra det enklare att särskilja grupper från mappar har vi infört en distinkt gruppikon. Detta förbättrar visuell tydlighet och gör det enklare att navigera och filtrera dina dokument och mappar.

F￶örbättrad användarvänlighet med ny design och funktionalitet fö￶r timer ensamarbete:

1. Konfigurera alla steg på samma sida:

Nu har du möjlighet att konfigurera ensamarbetestimern på en enda sida för en mer effektiv och intuitiv konfigurering, redigering och aktivering av larmet.

i) Aktivera timern med skroll-bar tidsinställning:
Nu kan användare enkelt ställa in timern genom vår nya skroll-bara tidsinställning.

ii) Välj direkt mellan grupper eller enstaka användare:
Nu kan du direkt välja mottagare på ett enkelt och effektivt sätt. Välj mellan att skicka till en eller flera grupper, alternativt endast enstaka användare.

iii) Skriv larmmeddelandet i meddelanderutan
Vi lanserar även en ny design av textrutan för användare att enkelt skriva och få översikt av larmmeddelandet.

2. När timern fö￶r ensamarbete är aktiverad visas en visuell indikator i huvudmenyn

En tydlig visuell indikation visas i huvudmenyn när larmet är aktiverat. Detta ger användarna en omedelbar visuell bekräftelse och status på aktuell timer.

3.Ställ in en påminnelse som skickas 1 min innan timern tar slut

Nu kan ni ställa in en påminnelse som skickas 1 minut innan timern tar slut. Påminnelsen skickas som en push notis och get användaren möjlighet att få en tydlig status på timern innan larmet utlöses.

4. Möjlighet att utlösa larmet direkt, innan timern är slut

Vi har uppdaterat vyn vid aktivt larm och lagt till möjligheten att skicka iväg larmet direkt, på samma sätt som personlarm, genom att trycka och hålla ned skärmen tills larmet skickas.

5. Integrerad instruktionsmanual:

För att underlätta användning och förståelse har vi inkluderat en integrerad instruktionsmanual direkt i appen. Denna manual ger detaljerade steg-för-steg-anvisningar för att säkerställa att användarna kan använda funktionen på ett effektivt sätt.