Version 3.0 - 20230720
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Version 3.0

Cosafe Adminpanel 3.0 inkluderar en helt ny design för att erbjuda er administratörer en ännu bättre användarupplevelse. Denna version innehåller uppdateringar och förbättringar i plattformens arkitektur, optimering av prestanda, samt ny och förbättrad funktionalitet.


Nya funktioner
- Notislogg med översikt av åtgärder i webb- och mobilapplikationen.

- Sökfunktion av underkonton, för effektiv navigering och hantering av Cosafe-konton med många underkonton.
- Ny meny för smidigare navigering av åtgärder

Förbättringar

- Förbättrat flöde vid import av användare, för att främja effektivitet, användarvänlighet samt få en tydlig översikt av importprocessen

- Förbättrad funktionell placering vid drag-and-drop val av funktioner
- Sammanfogning av flikar för enhetlig och smidig administrering
a) Supportflik för både App-support och Adminpanel-support
b) Gemensam flik för externa länkar (RSS och WWW)

- Förbättrat flöde vid skapande och redigering av checklistor, för ett mer smidigt och optimerat arbetsflöde. Nu kan du skapa och redigera checklistan från samma vy.

- Förbättringar i vyn av larminställningar kopplat till steg i larmprocessen. Nu kan du se vilka larmsteg som är aktiva i en överskådlig vy.


Nya funktioner

Notislogg med översikt av åtgärder i webb- och mobilapplikationen
I adminpanelen finns nu en ny funktion som ger dig en översikt över alla viktiga åtgärder som vidtagits i webb- och mobilapplikationen. Här kan du snabbt se notiser om händelser relaterade till funktioner som Larm, Jag är OK, Personlarm, Ensamarbetestimer, Massutskick, Inkallning, Checklistor och dokument. Detta ger dig en central plats att hålla koll på allt som händer och säkerställa att inga viktiga åtgärder missas.



Ny sökfunktion av underkonton

Vi har implementerat en ny och förbättrad sökfunktion för underkonton! Nu kan du smidigt söka efter specifika underkonton för att underlätta navigeringen och hanteringen av dina Cosafe-konton, även om du har många underkonton.

Ny åtgärds-vy för smidigare navigering av åtgärder
Istället för att ha en banner längst upp på skärmen har vi nu flyttat åtgärderna till en egen

meny för en mer smidig navigering.



Förbättringar

1. Förbättrat flöde vid import av användare, för att främja effektivitet, användarvänlighet samt tydligt översikt av importprocessen


a) Snabb och enkel åtkomst till att importera/exportera användare.

b) Vi har skapat ett effektivt, överskådligt och tydligt flöde vid användarimporten. Det innebär att du kan importera användare på ett smidigt sätt och tydligt följa varje steg i processen.

c) Vid eventuella felmeddelanden får du en tydlig översikt för att snabbt identifiera felaktig data. Dessutom har vi implementerat filtrering för att hantera och korrigera felaktig data på ett effektivt sätt.


3. Förbättrad funktionell placering vid drag-and-drop
Ni aktiverar numera funktionerna via drag-and-drop från tillgängliga funktioner till vänster, till valda funktioner till höger.



Sammanfogning av flikar för enhetlig och smidig administrering
Vi har sammanfogat flikarna under kontoinställningarna för att skapa ett mer enhetligt gränssnitt och underlätta för administratörerna att ange information på ett och samma ställe.

a) Supportflik för både App-support och Adminpanel-support


b) Gemensam flik för externa länkar (RSS och WWW)


Nytt flöde för skapande, delning och redigering av checklistor

Förbättrat flöde för att skapa checklistor, dela de med användare eller grupper och redigera namn samt lägga till punkter - allt direkt från samma vy. Nu blir hanteringen av checklistor ännu smidigare och mer effektiv för att underlätta arbetsflödet.

Förbättrad vy av larminställningar kopplat till steg i larmprocessen
Vi har genomfört en uppgradering av larminställningsvyn där vi har inkluderat alla inställningar som är kopplade till olika steg i larmprocessen. Denna förbättring ger en tydlig översikt och möjliggör enkel hantering av larm genom att visa relevanta inställningar på ett överskådligt sätt.


Versionshistorik

Version

Beskrivning

Datum

3.0.2

Inkluderar buggfixar, UI-förbättringar och funktionsförbättringar för en mer optimerad och användarvänlig upplevelse.

Juli 7-9 2023

3.0.1

Inkluderar buggfixar, UI-förbättringar och funktionsförbättringar för en mer optimerad och användarvänlig upplevelse.

Maj 11 2023

3.0

Betaversion släppt för Cosafe beta-testgrupp.

April 1 2023


Är du intresserad av att vara med och beta-testa nya versioner innan de släpps? Skicka ett meddelande till support@cosafe.se!

Fick du svar på din fråga?