Installation & inloggning
Enheter och äldsta versioner som stöds av Cosafe

Läs mer om vilka enheter och versioner som är kompatibla med Cosafe

Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Mobilapplikation

Mobilapplikationen kan installeras på både mobiltelefoner, läsplattor samt Chromebooks via Google Play alternativt App Store. Appen är kompatibel med både operativsystem Android samt iOS.

Android: från version 7.0

iOS: från version 13

Webbapplikation

Webbapplikationen nås via en webbläsare och är kompatibel med både Mac OS samt

Windows.

Cosafe Warning System (CWS)

Cosafe Warning System (CWS) installeras på datorn och är kompatibel med både MacOS samt Windows.

Mac OS: från version 10.11

Windows: från version 7

Läs mer om CWS här

Vill du kontrollera din modell och version din telefon har kan du göra det under Min profil i appen.