Handbok för användare
Kom igång manual
Installera Cosafe på en Android enhet

Läs om installation och viktiga inställningar du behöver för att Cosafe ska fungera

Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Om du inte har möjlighet att själv ladda ner appar på din enhet vänligen kontakta din organisations it-administratör.

När du installerar Cosafe är det viktigt att du har rätt konfigurationer. Det första du ska göra är att ladda ned Cosafe från Google Play eller scanna följande QR-kod.

OBS! För att Cosafe ska fungera på din Android måste du ställa in fyra viktiga inställningar. Följ stegen i artikeln nedan för att kunna börja använda Cosafe