Tilläggstjänster & Integrationer
CEC (Cosafe External Communication)

Lär dig mer om vad CEC är och hur det fungerar

Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Vad är CEC?

Cosafe External Communication är en funktion i Cosafes plattform för envägskommunikation av viktig information till alla anställda, extern personal, leverantörer samt andra externa intressenter.

Med denna funktion kan ansvariga snabbt och effektivt skicka meddelanden direkt från Cosafe till hundratals mottagare samtidigt. Meddelanden kan skickas via SMS, röstmeddelanden eller e-postmeddelanden - eller en kombination av samtliga och erhåller individuella läsbekräftelser för varje mottagare.

Hur använder man CEC?

CEC är en tilläggstjänst som kan beställas support@cosafe.se. När denna tjänst är aktiverad kan inställningar göras i Cosafes adminpanel.

Behörig administratör i Cosafe importerar kontaktlistor till Cosafes adminpanel. Därefter bestämmer administratören vilka Cosafe användare som ska kunna skicka meddelanden dessa mottagargrupper.

Administratören kan även skapa förhandsmallar i Cosafe adminpanel som kan användas för att skicka ut meddelanden till valda mottagarlistor, genom bara några knapptryck

Hur görs uppsättningen av CEC?

Mejla beställningen av CEC till support@cosafe.se, med följande information:

1. Ljudfil i MP3-format:

Om du önskar att mottagarna blir kontaktade via ett röstmeddelande kan du tillhandahålla ett färdiginspelat röstmeddelande som spelas upp när användaren mottar telefonsamtalet.

2. Namn på SMS-avsändare:

Ange önskat namn på avsändaren av SMS:et, till exempel: Företag AB. Namn på avsändaren kan vara upp till 11 alfanumeriska tecken (A-Z och 0-9).

3. Namn på E-post-avsändare:

Ange önskat namn för e-postmeddelandet, till exempel: Företag AB. Kan inkludera både alfanumeriska- och specialtecken.

4. Ämnesrad för E-post:
    Ange vilket ämne du önskar ska visas vid mottaget e-post, till exempel: Viktigt meddelande.