Cosafe roadmap 2024
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Var med och påverka vår roadmap!

I takt med att Cosafe utvecklas, vill vi såklart att ni är med och bidrar till resan för att definiera vår product roadmap. En roadmap är endast meningsfull om den fångar verkliga behov. Därför är era åsikter är av stort värde för oss och vi uppmanar er alla att vara delaktiga i att vara med och påverka vår roadmap.

Har du några framgångshistorier, feedback eller idéer på nya funktioner? Hör gärna av dig till oss på support@cosafe.se eller boka ett möte med någon av våra produktexperter här

Produkt

Beskrivning

Fas

App

• Filterfunktion för larm

Jobbar du på flera enheter och har flera larm i din app? Då är den här lösningen för dig. Vi ger dig möjligheten att filtrera vilka larm du ska se i appen, baserat på underkonto. Inte bara det, vi kommer också göra det supertydligt med rubriker över varje larmsektion.

Lanserad

Desktop App

• Lansering av ny desktop app!
    Den här är till alla er som använder Cosafe på en dator! Cosafe Desktop App är en komplett lösning som möjliggör det för dig att både skicka och ta emot larm, direkt från din dator.

Lanserad

App

• När en kartposition delas visas även GPS koordinater. Underlättar om position ska delas med t.ex. räddningstjänst

• Vi ger er möjlighet att ladda upp PDF:er med hyperlänkar

Lanserad

App/
Adminpanel

• Konfigureringsbara larmljud

Äntligen! Vi har lyssnat på era önskemål och kan snart ge er möjligheten att välja mellan två larmsignaler vid skapande och redigerande av larm.

Testning pågår

Adminpanel

• Import/export av CEC kontaktlistor
    Nu gör vi det enkelt för er! Nu kommer ni snart kunna importera och exportera listor, samla alla kontakter i en kontaktlista och på ett enkelt sätt kunna administrera era CEC grupper.

Testning pågår

App

• Konfigurering av personlarm till one page set up

Vi förbättrar och förenklar processen att aktivera ett personlarm, till att konfigureringen görs på en och samma sida istället för flera. Med vår nya design kan ni direkt välja mottagare bland grupper/användare, skriva meddelandet och aktivera, allt på samma sida.

Testning pågår

App

• Ny funktion: Mötesrummet

Ny funktion! Vi lanserar en helt ny funktion för er att snabbt kunnas samla krisgruppen i ett mötesrum.

Utveckling pågår

Cosafe
E-learning

• E-learning plattform

Hur onboardar man nyanställda i Cosafe? Hur ska man öva med all personal? Allt det här hittar ni snart i vår alldeles egna e-learning plattform, designad och utvecklad för bara er skull.

Under planering

Vill du vara med och testa nya funktioner? Hör av dig till support@cosafe.se!