Installera Cosafe på en iOS enhet
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Om du inte har möjlighet att själv ladda ner appar på din enhet vänligen kontakta din organisations it-administratör.

När du installerar Cosafe är det viktigt att du har rätt konfigurationer. Det första du ska göra är att ladda ned Cosafe från App Store eller scanna följande QR-kod.

För att konfigurationen ska blir rätt är det viktigt att du gör följande tre inställningar korrekt:

1. Tillåt notiser
Notiserna möjliggör att appen kan skicka ut till din telefon när du har fått ett nytt meddelande. När du börjar använda Cosafe får du frågan om vi får skicka notiser till dig, viktigt att du svarar Tillåt.

2. Tillåt viktiga varningar
Vi har fått tillstånd från iOS att gå igenom tyst läge för att Cosafe ska kunna skicka viktiga varningar till dig även när din telefon är satt i tyst läge eller stör ej. När du börjar använda Cosafe får du frågan om vi får skicka viktiga varningar till dig, viktigt att du svarar Tillåt.

3. Dela platsposition
För att dina kollegor ska få din korrekta adress och platsposition när du larmar eller delar din platsinformation så är det viktigt att du svarar Tillåt när den frågan dyker upp i appen.

Om du redan har börjat använda appen och inte har rätt inställningar, eller vill kontrollera så att dina inställningar är korrekta utifrån beskrivningen ovan kan du göra det i telefonens inställningar. Läs här om hur du gör det