Larmfunktionen
Hur fungerar Cosafe mobilapp tillsammans med Apple watch?
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Cosafe är en mobilapplikation och vi rekommenderar av den anledningen att använda appen primärt på en mobiltelefon. Om man pga vissa omständigheter vill ta emot notiser via en Apple Watch är det viktigt att själv gå igenom notisinställningarna och därefter testa larmet, eftersom inställningarna kan skilja sig för olika enheter, vi kan av den anledningen inte garantera funktionalitet då Smart-klockor inte är en enhet vi supportar.

Om du använder en Smart-klocka kan det påverka huruvida du tar emot notiser på din telefon eller inte. Några inställningar som kan vara bra att kontrollera beskrivs nedan:

1. Gå till Inställningar på båda enheterna och välj "Notiser".

2. Bläddra igenom listan över appar och välj den app du vill ta emot notiser från.

3. På iPhone: Kontrollera så att "Tillåt notiser" och "Viktiga varningar" är aktiverat.

4. På Apple Watch: Kontrollera så att "Tillåt notiser" är aktiverat och ange hur du vill ta emot notiser från den här appen.

Obs: Kontrollera att du har aktiverat "Avspegla iPhone"-läget på din Apple Watch, så att du kan ta emot notiser på båda enheterna. Du hittar det här genom att gå till Klockappen och välj "Min klocka/Mitt ur" > "Notiser" och aktivera "Avspegla iPhone".

Meddelanden/Larm:

Ta emot aviseringar för meddelanden på klockan och telefonen

- Klockinställningar (aviseringsläge på; stör ej-läge av)
- Telefoninställningar (aviseringsläge på; stör ej-läge av)

Obs vid meddelanden: Aviseringsmeddelanden visas och ljudmeddelande spelas upp på klockan. Endast notis mottages och visas på telefonen.

Obs vid larm: Oavsett inställningar, om avspegling av klockan har stängts av, kommer endast iPhone att visa en visuell och ljudvarning. Larmmeddelanden kommer inte att tas emot på klockan om avspegling av notiser är avstängd för klockan.

När du har kontrollerat inställningarna ovan är det viktigt att testa larmet på din enhet för att säkerställa så du tar emot larmsignalen som önskat. Om du är osäker på hur du testar larmet på din enhet kan du läsa följande artikel: Testa larmet

Har du frågor gällande din specifika enhet ber vi dig vänligen kontakta leverantören av enheten.